Maaltijd

Omwille van coronamaatregelen voorzien wij momenteel geen warme maaltijden op school!

Onze school beschikt over een modern restaurant met self-service, waar gezonde maaltijden geserveerd worden aan democratische prijzen. De kleinste kinderen krijgen het eten aan tafel, zij moeten zichzelf niet bedienen.

Betalen gebeurt vooraf via de factuur. De prijzen ontvangt u op de eerste schooldag bij eventuele wijziging.

Natuurlijk mag men ook gewoon een lunchpakket en drank van thuis meebrengen. U moet wel bepalen of uw kind al dan niet warm eet op school zodat wij voor het juiste aantal porties kunnen zorgen. Elke wijziging moet een week vooraf aan de school meegedeeld worden.

Verkoopprijzen maaltijden Scholengroep 11

kleuters
basisschool
kleuters/lager

soep + hoofdgerecht + dessert
soep + hoofdgerecht + dessert
soep

€ 3,80
€ 4,15
€ 0,90

Onze centrale keuken ligt in Diest (Sodexo) en onze school behaalde (januari 2018), net als de centrale keuken, een Smiley voor de keukenwerking: de garantie dat gezondheid voor ons voorop staat!

          

Wanneer u deelneemt aan ons tutti frutti project, dan kunnen de leerlingen elke woensdag een stuk fruit eten in de klas. Intekenen in dit project kan alleen aan het begin van het schooljaar.

De kinderen die boterhammen meebrengen, eten in de eigen klasjes en de kinderen die soep eten of warme maaltijd nemen doen dit in onze vernieuwde eetzaal.

Facebook

Brief CLB

Engagementsverklaring 

KIVA school

Kiesreglement van de schoolraad